Konceptet i Europa

En unik idé skapad av entusiastiska experter och utvecklad av professionella producenter i Europas största glasskedja.

Konceptet Gårds-Glass skapades av entusiastiska experter. De utvecklade speciella recept som garanterar en unik, högkvalitativ glass. Varje startande lantbrukare får 500 recept.

I många europeiska länder glädjs både mjölkbönder och fruktbönder åt den finansiella framgång de har nått genom att göra en fantastiskt god, naturlig glass av deras egna, värdefulla produkter (mjölk och frukt).

Gårds-Glass är helt enkelt utsökt!

Organisationen GÅRDS-GLASS™ har framställt speciella recept som garanterar en unik, högkvalitativ glass. Den ständiga utvecklingen av recept i organisationen försäkrar att det alltid finns nya, spännande glassprodukter tillgängliga.

Gårds-Glass och Sorbet är särskilt uppskattade av topprestauranger och skapar stor entusiasm i allmänheten vilket leder till att folk kommer tillbaka gång på gång för att njuta av GÅRDS-GLASS™ -upplevelsen.

Färska produkter från den lokala regionen!

Tack vare användandet av färska produkter från den lokala regionen kan en oförglömlig upplevelse nås. Ett brett sortiment av smaker finns tillgängliga, alla med utmärkta resultat.

Konceptet rekommenderas till både små och stora gårdar.

Stöd från våra experter

Med stöd från erfarna marknadsförare skapar bönder ett högre värde på sin mjölk och/eller frukt genom att sälja Gårds-Glass till stormarknader, mataffärer, restauranger samt genom att erbjuda Gårds-Glassen på en terrass direkt på gården och på olika evenemang.