5 skäl för bönder att börja producera gårdsisglass från komjölk

på Gårdsglass har du kommit rätt om du letar efter ett nytt sätt att expandera ditt företag. Vi på Gårdsisglass har över 25 års erfarenhet av att producera glass från vår egen komjölk. Vårt expertteam har erfarenhet av samarbete med mjölkbönder och fruktodlare av olika storlekar. Detta innebär att du drar nytta av vår kunskap och erfarenhet när du ger dig in på Gårdsisglasskonceptet. Men varför ska du välja Gårdsisglasskonceptet? I denna blogg ger vi dig 5 skäl varför även du bör välja att producera Gårdsisglass. Fortsätt läsa för att ta reda på mer och begär en gratis demo idag!

1. Bred support från erfarna konditorer

När du bestämmer dig för att börja med Gårdsisglasskonceptet är du inte ensam. Våra experter har över 25 års erfarenhet av glassproduktion. Under den inledande fasen av din produktionsprocess får du intensivt stöd från våra experter. Teamet hjälper dig med hela uppsättningen av din produktionsprocess. Till exempel erbjuder vi träning och hjälper dig att sätta upp din produktion. Även om du har frågor under produktionen av Gårdsisglass kan du alltid kontakta vår support hotline.

Unterstützung-erfahrener-Eismacher-auf-dem-Bauernhof-Eis

2. Mer vinst för ditt företag

Gårdsisglasskonceptet är inte bara ett beprövat koncept för befintliga producenter utan ger också mer intäkter för ditt företag. På grund av den svängande priset per kilogram mjölk är det svårt för dig och många andra mjölkbönder att uppnå stabila intäkter. Denna osäkerhet hotar ofta gårdens framtida utsikter. Med produktionen av Gårdsisglass har du en ny möjlighet att generera intäkter och ge din gård en stabil och säker framtidsutsikt. Eftersom Gårdsisglass ger inkomster som är flera gånger högre per kilogram mjölk än själva mjölken.

produktionsraum-gewinn-unternehmen-eis-cream

3. Ett varumärke som är välkänt och respekterat över hela Europa

Under över 25 år har produktionen av Gårdsisglass varit vår passion. Under denna tid har vi byggt upp ett varumärke som nu säljs i mer än 19 länder. När du blir producent av Gårdsisglass stödjer vi dig inte bara i produktionen, utan du drar också nytta av varumärkeskännedomen för Gårdsisglass. Detta gör det enklare att komma åt andra distributionskanaler som restauranger och stormarknader.

Berühmt-ausgezeichnetes Marken-Europa-Bauernhof-Eis

4.Tillgång till över 950 recept och glassprodukter

Våra producenter har tillgång till den omfattande kunskap vi har samlat på oss under åren. Detta inkluderar träning av våra experter och stöd vid uppbyggnad av produktionsutrymmen, men inte bara det. Du får också över 950 olika glassrecept för att producera din egen Gårdsisglass. Har du idéer för nya smaker eller andra produkter? Kontakta oss så utforskar vi gärna utvecklingsmöjligheterna tillsammans med dig!

950-Empfänge-Bauernhof Eiscreme

5. Riskfördelning tack vare olika produkter

En av de största fördelarna med Gårdsisglass är riskspridning för ditt företag. Normalt sett är du beroende av avkastningen på din mjölk, som bara har minskat de senaste åren. Med produktionen av Gårdsisglass får du inte bara en ny produkt, utan du öppnar också upp flera nya försäljningskanaler där du kan sälja din Gårdsisglass, såsom restauranger, stormarknader eller din egen glassbil.

 

risikostreuung-vielfältige-erzeugnisse-kuh

Är du nyfiken på möjligheterna med Gårdsisglass eller vill du ha mer information om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss då, och vi kommer gärna på besök till dig.