Många mjölkbönder har gått före dig

Mjölkproducenter och fruktodlare når framgång

En betydande andel av våra uppskattade kunder är både mjölkbönder och fruktodlare. Oavsett om du har en liten eller stor gård erbjuder vi på Farm Ice Cream globalt erkända varumärken, omfattande support och unika recept som kan säkerställa din framgång.

Mjölkbönder har tagit sig in på nya marknader genom att producera utsökt glass med mjölk från sina egna kor och våra högkvalitativa råvaror, baserat på IceDelites beprövade och testade recept. De tillsätter ofta lokal frukt för att ge smakerna en extra dimension.

På samma sätt kan fruktodlare kombinera sin frukt med grädde och mjölk från lokala mjölkbönder, tillsammans med våra högkvalitativa råvaror. Med mer än 700 tillgängliga smaker finns det något för alla, och vi är redo att utveckla skräddarsydda smaker baserade på dina lokala ingredienser.

Många entreprenörer har gått före dig!

Hur stor din gård är eller hur många kor du har spelar ingen roll. Konceptet med gårdsglass är tillgängligt för både små och stora lantbrukare. Många bönder i Europa har redan nått ekonomisk framgång genom att producera utsökt, huvudsakligen naturlig gårdsglass och sorbet med mjölk och frukt från den egna gården eller från det omgivande området. Det är viktigt att notera att detta ofta stöds av statliga myndigheter.

Är du nästa framgångsrika producent av gårdsglass? Vi är redo att stödja dig på din resa mot att producera utsökt gårdsglass!

Dessa tillverkare producerar redan

|
''Glass i toppklass och ett riktigt toppresultat''
|
''Vi har varit mycket nöjda i mer än 10 år''
|
''Handgjord glass för en mässa''
|
"När glass blir till pengar"
|
"Framtiden säkrad för nästa generation"
|
"En bra och lönsam investering"
|
"Bra arbete som betalas mycket bra"
|
"Fantastisk produkt tillverkad av vår egen mjölk"

Vad våra kunder säger om gårdsglass

Vi använder huvudsakligen naturliga ingredienser

År 2010 utökades vår gård med en glassbar. Farmhouse-glassen tillverkas av mjölk och grädde från våra egna kor. Huvudsakligen används naturliga ingredienser och färsk frukt används till sorbetglassen. Ett rum har inrättats för detta ändamål och glassen bereds enligt HACCP-standarder.

Jeanne van Cleef

Cleefshoeve

Ik was meteen enthousiast

Jag såg en annons om det nederländska företaget Farm Ice Cream i tidningen. När jag var på väg till Nederländerna för att ta emot utmärkelsen ”Årets unga jordbrukare” bestämde jag mig för att kontakta företaget. Jag såg utrustningen och produktionen och återvände till Waterford, Irland, full av entusiasm. Så föddes Baldwin’s Farmhouse Ice Cream.

Thomas Baldwin

Baldwin’s Farmhouse Ice Cream

Kontakta oss eller boka en tid för en demonstration

Tveka inte att kontakta oss för att delta i en demonstration hos en av dina kollegor, en annan mjölkproducent som redan producerar gårdsglass. Vi hjälper dig gärna.