Skip to content

Många lantbrukare har redan gjort det

Producenter

Lantbrukare upptäcker Gårdsglass

Majoriteten av våra producenter är frukt- och mjölkbönder. Både små och stora företagar kan dra nytta av skyddat varumärke “Gårdsglass”, brett stöd och unika recept.

Mjölkproducenter kan gå in på nya marknaden med närproducerat, kvalitetsglass användande sin egen komjölk, Gårdsglass recepten och ingredienser.

Fruktbönder kan göra det samma: kombinera sina egna frukter med Gårdsglass ingredienser med mjölk och grädd från lokal mjölkproducent. Vi har över 800 glassmaker och vi kan också utveckla smaker grundade på era lokala ingredienser.

Gårds storlek är inte viktigt. Små gårdar kan också bli een Gårdsglassproducent. Flera jordbrukare har redan uppnått framgång med utsöka och naturliga glass och sorbet, som är närproducerat från egna råvaror.
Är du den nästa Gårdsglassproducenten?

Din mjölk, din framtid med Gårdsglass

Vad säger våra kunder om Gårdsglass?

Vi använder huvudsakligen naturliga ingredienser

År 2010 utvidgades företaget till att omfatta även en glassbar. Farmhouse-glass tillverkas av mjölk och grädde från våra egna kor. I huvudsak används naturliga ingredienser, och färsk frukt används för sorbetglassen. Ett rum har inrättats för detta ändamål och glassen tillagas enligt HACCP-standarderna.

Cleefshoeve

9 restauranger inom 2 veckor

Under de första två veckorna av vår marknadsföring välkomnade vi 9 restauranger som kunder och antalet har ökat enormt sedan dess. Samtidigt säljer flera stormarknader också vår glass. Vår gård ligger verkligen avlägset och vi är glada att denna svåra situation inte visade sig vara ett hinder för en framgångsrik marknadsföring.

Habicher

Jag blev genast entusiastisk

I tidningen såg jag en annons för det nederländska företaget Boerderij Ijs. När jag var på väg till Nederländerna för att ta emot utmärkelsen “Årets unga jordbrukare” bestämde jag mig för att kontakta företaget. Jag såg utrustningen och produktionen och återvände till Waterford Irland full av entusiasm. Så föddes Baldwin’s Farmhouse Ice Cream.

Farmer
Glass är roligt att göra

Återförsäljarna har också funnit konceptet

Gårdsglasskonceptet är en intressant produkt för detaljhandelns portfölj. Särskilt på marknader där Gårdsglass ännu inte finns. I allmänhet har återförsäljarna mycket god kännedom om regionen. Detta i kombination med vårt unika glasskoncept är en bevisat framgångsrik ekvation.

Gårdsglass är mycket lätt att sälja. Det är ett komplett marknadsförings- och produktionskoncept som täcker allt från att starta ett glassföretag till att komma igång.

Back To Top