Ta reda på hur Farm Ice Cream kan hjälpa din mjölkgård att växa

Välkommen till Farm Ice Cream: Din partner för framgångsrik mjölkproduktion

På Farm Ice Cream förstår vi de utmaningar och möjligheter som mjölkbönder som du står inför varje dag. Det är därför vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett omfattande utbud av stöd för att utveckla din verksamhet.

Du drar nytta av vår mångåriga kunskap

På Farm Ice Cream är vi fast beslutna att vara din partner på din resa mot framgångsrik mjölkproduktion och produktion av gårdsglass. Tillsammans kan vi få ditt företag att växa och uppnå dina mål.

Stödet för ditt koncept med egen gårdsglass börjar i ett tidigt skede. Vi hjälper dig att ta fram en affärsplan så att du får en tydlig bild av vad framtiden för din glasstillverkning har att erbjuda.

1. Kostnadsfri support på plats - från A till Ö

Vårt team av experter kommer till din gård för att personligen vägleda dig genom varje steg i processen, från produktion av gårdsglass till marknadsföringsstrategier. Vi finns här för att säkerställa din framgång

2. Kostnadsfri återkommande utbildning, inklusive utbildning i marknadsföring

Utbildning är nyckeln till framgång. Därför erbjuder vi inte bara grundutbildning utan även kostnadsfria repetitionskurser, inklusive marknadsföringsutbildning, för att se till att du alltid är uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna.

3. Högre mjölkpris

Gårdsglass ger möjlighet till extra inkomster för din gård, vilket leder till ett högre mjölkpris och en starkare ekonomisk grund för din familj och framtida generationer.

4. Direktkontakt med specialist via telefon

Har du några frågor eller behöver du hjälp? Du kan kontakta våra specialister direkt via telefon. Vi är alltid redo att svara på dina frågor och vägleda dig

5. Pålitlig teknik - yrkesverksamma med lång erfarenhet

Vårt team består av proffs med många års erfarenhet av mjölkproduktion och gårdsglasstillverkning. Vi erbjuder tillförlitlig teknik och beprövade metoder för att säkerställa din framgång.

Framgångsrik i 18 europeiska länder.
Några av våra kunder

Se vad våra kunder säger om vårt koncept

|
''Glass i toppklass och ett riktigt toppresultat''
|
''Vi har varit mycket nöjda i mer än 10 år''
|
''Handgjord glass för en mässa''
|
"När glass blir till pengar"
|
"Framtiden säkrad för nästa generation"
|
"En bra och lönsam investering"
|
"Bra arbete som betalas mycket bra"
|
"Fantastisk produkt tillverkad av vår egen mjölk"

Kontakta oss eller boka din DEMO direkt

Kontakta oss gärna eller boka en demonstration direkt. Vi är redo att hjälpa dig vidare.